Horváth Jácint

Írásbeli kérdés a 2015. február 26-i közgyűlésre 3/3.

Belváros rekonstrukció II. ütem projekt megvalósítása

2015. február 24. - Horváth Jácint

Tisztelt Polgármester Úr!

2014 novemberében kérdést tettem fel Ön felé a belváros-rekonstrukciós projekt II. ütemének megvalósításával kapcsolatban. Az érkezett válaszban úgy tájékoztattak, hogy várhatóan 2014. december 22-én megjelenik a projekt megismételt közbeszerzési hirdetménye, ami alapján 2014 márciusában megkezdődhet a munka.

Nyilvánvalóan ezen határidők betartása már nem lehetséges, mivel közel két hónappal a korábban jelzett határidő után sem jelent meg mostanáig a közbeszerzési hirdetmény a kozbeszerzes.hu honlapon. Ezügyben az alábbi kérdésekkel fordulok Önhöz:

  1. Mikor tervezik megjelentetni a közbeszerzési felhívást, és ez alapján milyen dátumra várható a kivitelezői szerződés megkötése? (nem számolva jogorvoslattal, amit nem lehet előre kalkulálni)
  2. Mi lesz a kivitelezés módosított befejezési határideje?
  3. Milyen időbeli ütemezésben lehet a projektet megvalósítani (csak a főbb munkafázisok tekintetében)?
  4. Tekintettel arra, hogy 2007-2013 közötti uniós költségvetési időszak utolsó kifizetései 2015. végéig meg kell történjenek, a projekt befejezési határidejének hosszabbítása ősznél tovább nem lehetséges. Készültek-e különböző forgatókönyvek, intézkedési tervek, hogy az előre nem látható nehézségek minél gyorsabban kiküszöbölhetőek legyenek?

 

Nagykanizsa, 2015. február 16.

Tisztelettel:

Horváth Jácint

önkormányzati képviselő

Demokratikus Koalíció

Dénes Sándor polgármester válaszlevele ide kattintva letölthető. Sok konkrétumot sajnos még mindig nem tudunk.

süti beállítások módosítása